DRAMA U MODRIČI: Policajci jutros spriječili muškarca u namjeri da izvrši samoubistvo, kada je izašao iz kuće…

Muškarac se prethodno, oko 6 sati, udaljilo od kuće, zaprijetivši da će sebi oduzeti život.

  • Hronika

  • 19. Feb. 2020  

  • 0

Brzom intervencijom, nakon petnaestominutnog pregovaranja, izvukli su N.B. (1953.) iz Modriče iz rijeke Bosne.

Muškarac se prethodno, oko 6 sati, udaljilo od kuće, zaprijetivši da će sebi oduzeti život.

Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča, koji su u koritu rijeke Bosne, u mjestu Garevec, uočili navedenu osobu kako ulazi u vodu.

- Nakon što su prišli na dovoljnu razdaljinu kako ne bi ugrozili bezbjednost N.B., jedan od policijskih službenika je polako ušao u rijeku Bosnu te ga je razgovorom uspio odgovoriti od samoubistva – navedeno je iz Policijske uprave Doboj.

Policajci su ga potom prevezli u Dom zdravlja Modriča radi ukazivanja ljekarske pomoći, odakle je upućen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...