JER ZA LJUBAV, TREBA IMAT' DUŠU: Emina Jahović o Mustafi Sandalu - "Nisam ga..."

"Ja nemam vremena, ne za ljubav, nego ni za obrok"

  • Estrada

  • 19. Feb. 2020  19. Feb. 2020

  • 0

Pjevačica Emina Jahović je u posljednje vrijeme posvećena svojim sinovima i poslovnim planovima, prije svega svojim novim kozmetičkim proizvodima i četiri note parfema “Endorphins”.

A za ljubav ona i nema toliko vremena. 

“Ljubav je nešto što nam svima treba, pa i meni isto tako. Ja nemam vremena, ne za ljubav, nego ni za obrok. Ova šminka i kozmetika koju proizvodim mi je uzela toliko energije, da mi scena teško pada i pisanje pjesama mi teško pada. Ali vjerovatno je to normalno sada u ovom periodu”. 

Kako se dugo pisalo i o njenom razvodu od Mustafe Sandala, Emina prizanje da tu nije bilo velike pompe niti ružnih riječi. “Mustafa je otac moje djece i on je moj jako dobar prijatelj. I dan danas me podržava i mi moramo da ostanemo u dobrim odnosima zbog djece. Moj Jaman je jako zrelo dijete i on ne da da se svađamo ili prepiremo na bilo koji način. Mi nikada to, zaista, nismo ni radili. Naš razvod je bio nekako jednostavan, ako mogu tako da kažem”, navodi Emina i otkriva:

“Ljubav se ugasila. Niko nikoga nije prevario. Niko nije mnogo patio, jednostavno je došlo do razvoda.

I vjerovatno smo zato sada i u ovako dobrim odnosima”.

(CdM/Hello)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...