NAORUŽALI SE DO ZUBA: Ovo je oružje koje je policija pronašla kod dvojice Prijedorčana (FOTO)

Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, kod dvije osobe pronašli su i oduzeli nelegalno naoružanje.

  • Hronika

  • 19. Feb. 2020  

  • 1

 

Policajci su jučer na osnovu prethodno prikupljenih operativnih informacija u mjestu Ljubija, kod S.V. iz Prijedora pronašli i privremeno oduzeli dva vojna karabina dok je kod S.P., također iz Prijedora pronađen i privremeno oduzet vojni karabin, lovački karabin, automatska puška i određena količina pripadajuće municije.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv S.V. i S.P. biće podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

altFoto: PU Prijedor

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...