HAPŠENJE KAO IZ FILMOVA: Kriminalac bježao od policije pa se zakucao u njihovo vozilo, trenutak kasnije svi su mislili da je mrtav…

Očevici kažu da se odigrala gotovo filmska akcija hapšenja, a pojedini mještani tvrde da su se čuli i pucnji

  • Hronika

  • 21. Feb. 2020  21. Feb. 2020

  • 0

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Srbije i Uprave kriminalističke policije iz Beograda izveli su u četvrtak uvečer oko 21.30 akciju u Konjevićima, u kojoj je jedna osoba uhapšena.


Očevici kažu da se odigrala gotovo filmska akcija hapšenja, a pojedini mještani tvrde da su se čuli i pucnji.

Uhapšen je kriminalac kojem je policija bila na tragu, a sumnjiči za posjedovanje narkotika. On je, navodno, svojim vozilom pokušao da pobjegne, pritom udarivši u službeni policijski auto.

Pripadnici ove službe uspjeli su da ga savladaju, vežu lisicama i ostavili ga da leži na asfaltu.


U tom trenutku bilo je puno prolaznika, a neki su pomislili da je muškarac sa kojim se obračunala policija mrtav. Vijest o ubistvu objavili su i pojedini beogradski mediji, ali ona nije tačna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...