VUČIĆU NEĆE BITI DOBRO: Milanović odabrao sve savjetnike, među njima je i strah i trepet ČETNIKA, dobar prijatelj generala Dudakovića!

Novoizabrani predsjednik Hrvatske Zoran Milanović odabrao je svoj savjetnički tim, a među njima je i jedno zvučno ime

  • Vijesti

  • 22. Feb. 2020  

  • 0

Posebni savjetnik predsjednika Republike Hrvatske za za branitelje umirovljeni je general, bivši ratni zapovjednik Tigrova i zamjenik načelnika Glavnog stožera Hrvatske Vojske Marijan Mareković.

Mareković je bio suradnik i bivše predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović jer je vodio Povjerenstvo za vojna priznanja i odlikovanja te bio član njezinog Vijeća za domovinsku sigurnost. Zanimljivo je da je upravo Mareković bio ratni zapovjednik današnjem ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu.

Mareković je jednom prilikom govorio i o drugom važnom cilju Oluje: uz oslobađanje Hrvatske trebalo je pomoći i Bihaću u Bosni i Hercegovini.

“Zadaća je bila spajanje s 5. korpusom Armije BiH i deblokada Bihaća. Moramo biti svjesni činjenice da bi Bihać bez Oluje pao, a sada smo sigurni da bi uslijedio pokolj s nekoliko puta više žrtava od genocida u Srebrenici. Ja sam imao tu čast da se na državnoj granici susretnem sa zapovjednikom 5. korpusa ABiH Atifom Dudakovićem“, kazao je Mareković u povodu obljetnice Oluje.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...