O ČUDU IZ ČAPLJINE BRUJI CIJELA REGIJA: Ovakav glas se nije pojavio već jako dugo, ali njegova životna priča je nevjerovatna..

- Ja sam već zadovoljan. Ne bih ni volio pobijediti. Zašto?! Volim raditi iz sjene - kaže Vinko Ćemeraš, 26-godišnjak iz Čapljine, uoči finala HTV-ova showa "The Voice"

  • Kultura

  • 22. Feb. 2020  

  • 0

Iskreni Vinko prilično je miran i staložen tip, već je više nego zadovoljan činjenicom što je stigao do finala, na čiju ga je scenu, kao i konkurente mu, pogurala publika, oduševljena njegovim pjevanjem, piše Slobodna Dalmacija.

Danijela i Robert Ćemeraš, Vinkovi roditelji, ovaj put će doputovati iz Njemačke, a u Zagreb zbog "The Voicea" iz Dubrovnika stiže i njegov stariji brat Marin, dok se jedno mjesto u publici posebno čuva i za Vinkovu djevojku Karlu.

Mlađi brat Jurica je, nažalost, zbog posla primoran ostati u Dublinu, gdje živi i radi posljednjih godinu dana.

„Vinko je sam sebi platio fakultet, ljeti konobario na Čiovu, a zarađeno ulagao u obrazovanje. Nikad nikome na teretu nije bio. Kad ne bi bio zauzet fakultetom, svirao je, otkriva Vinkova teta Anita novinarima Slobodne Dalmacije.

 

Roditelji su, otišavši van kuću na njemu ostavili. Velika je to i puna kuća bila, danas je zaključana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...