ČUDESNI SLOVENAC SAM POBIJEDIO ORLANDO: Pogledajte kako je Luka Dončić izluđivao suparničke igrače na parketu... (VIDEO)

Slovenski košarkaš uspješno se oporavio od povrede i u stilu se vratio na parker. Dallas je uspio slaviti u Orlandu zahvaljujući fantastičnoj predstavi Dončića

  • Sport

  • 22. Feb. 2020  

  • 0

Dallas je dobro otvorio meč i već u prvoj četvrtini gosti su imali dvocifrenu prednost sa 34:18. U drugoj dionici Orlando je malo smanjio zaostatak, a na pauzu se otišlo kod rezultata 64:52 za gostujući tim.

Košarkaši Orlanda pokušali su u trećoj dionici da se približe Dallasu, ali nisu uspjeli. Gosti su rutinski priveli utakmicu kraju, te su upisali 34. pobjedu u sezoni sa 122:106.

Dallas je do pobjede vodio sjajni Dončić koji je ovaj meč završio sa 33 poena, deset skokova i osam asistencija. Pored njega istakao se i Maxi Kleber sa 26 poena.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...