NOGOMETNI SVIJET JE U ŠOKU: Pao menadžer Miralema Pjanića i Luke Jovića, policija mu je upala u vilu i izuzela dokaze…

Fali Ramadani je jedan od najmoćnijih menadžera današnjice. Makedonac je vlasnik Lian Sports i zastupa veliki broj igrača sa Balkana uključujući i bh. reprezentativca Miralema Pjanića

  • Sport

  • 23. Feb. 2020  23. Feb. 2020

  • 0

Prema izvještaju španjolskih medija Ramadani je optužen za pranje novca na Mallorci. U utorak je policija obavila raciju u njegovoj rezidenciji u Calviji te je oduzeta dokumentacija potrebna za nastavak istrage.

Poznati agent koji se rijetko eksponira u javnosti se tereti za pranje novca zbog čega će se u narednih nekoliko dana morati pojaviti na Nacionalnom sudu u Madridu.

Ultima Hora izvještava kako bi Ramadaniju mogla biti blokirana sva imovina. U cijeli slučaj su umiješane i dvije žene te jedan od menadžera čije se ime se za sada ne zna, ali se nagađa da bi mogao biti Ramadanijev partner.

Jedan od najvećih poslova u svojoj menadžerskoj karijeri je napravio ljetos kada je uspješno realizovao transfer Luke Jovića u Real Madrid.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...