PALMA, DA UMREŠ OD SMIJEHA: "Dačić je najpoznatiji Srbin u svetu posle Ðokovića"

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da misli da je lider SPS-a Ivica Dačić najpoznatiji Srbin na planeti, poslije Novaka Ðokovića, i ocijenio da zahvaljujući Dačiću mnogi političari mijenjaju mišljenje o Srbiji

  • Regija

  • 23. Feb. 2020  23. Feb. 2020

  • 1

"Zahvaljujući njemu oni vide da je Srbija nešto drugo od onoga što su pisali mediji, da je nezavisna država koja poštuje ceo svet i koja mora da sačuva ono što je njeno", rekao je Marković na obilježavanju jubileja tri decenije postojanja SPS-a i poručio da je uvjeren da SPS nikada neće odstupiti od tog krusa.

SPS sve više dolazi do izražja i sve više se vidi da je politika SPS-a koju je vodila i vodi veoma ispravna, rekao je Marković i dodao da to ne govori on, već da se to može čuti od onih koji su odlučivali o sudbini građana Srbije, pa čak i onih koji su govorili da je Srbiju trebalo bombardovati.

(Tanjug/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...