ČUBRILOVIĆ SAZIVA I PROZIVA, I TO JE JEDINO ŠTO RADI U ŽIVOTU: Dodik opet zatražio posebnu sjednicu, a on...

... za sutra zakazao sjednicu Kolegijuma NSRS-a

  • Vijesti

  • 24. Feb. 2020  24. Feb. 2020

  • 0

Predsjednik NSRS-a Nedeljko Čubrilović sazvao je za sutra sjednicu Kolegijuma ovog zakonodavnog organa, na kojoj bi trebalo da bude utvrđen dnevni red i termin održavanja Jedanaeste posebne sjednice entitetskog parlamenta.

"Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, u skladu sa članom 171 Poslovnika o radu NSRS-a, zatražio je održavanje posebne sjednice", saopšteno je iz NSRS-a.

Član Predsjedništva BiH posebnu sjednicu zatražio je nakon što je preglasan u toj instituciji u vezi sa dolaskom predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u BiH.

(S.B.)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...