RADONČIĆ U BIHAĆU: "Mogu da te uhapsim dok ne dokažeš ko si i šta si" (VIDEO)

Fahrudim Radončić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine u Bihaću je ponovio da su prioritet Bosna i Hercegovina, sigurnost i komoditet njenih građana - pa tek ona sigurnost i briga o migrantima

  • Mini market

  • 24. Feb. 2020  24. Feb. 2020

  • 2

On je u obraćanju medijima kazao da se od USK ne smije napraviti parking za migrante, čiji je cilj odlazak u druge evropske zemlje. "Nemamo pravo da uništimo život ovog kantona, turizam i slobodu naših ljudi da se kreći. Više od 1.000 krivičnih djela počinjeno je od migranata", rekao je Radončić.

"Zapanjujuće je da neko može u evropskoj zemlji da se kreće i ignoriše policijske strukture. Kaže, 'ja se zovem Muhamed Ali, šta mi ti možeš'. Mogu da te uhapsim dok ne dokažeš ko si, šta si i šta tražiš u ovoj zemlji", rekao je Radončić.

(N1)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...