OVO JE TRANSFORMACIJA GODINE: Slavni pjevač se potpuno promijenio, za sve je kriva njegova djevojka…

Samo dva mjeseca trebala su popularnom britanskom pjevaču Olly Mursu (35) da u potpunosti transformira svoje tijelo

  • Show

  • 26. Feb. 2020  

  • 0

Kako je priznao, puno je vježbao, ali i pazio što jede. Objavom fotografije "prije i poslije" programa kojemu se podvrgnuo, oduševio je sebe, ali i svoje vjerne obožavatelje, te postao nadahnuće svima onima kojima je nedostajalo motivacije.

"Nije loše za 35-godišnjaka! Moja ambicija da postanem nabildan kao striper postaje stvarnost. Slika s lijeva snimljena je 2. siječnja! Rekao sam si: "Izgledam ogromno". Od težine mi nije bilo dobro, bio sam čangrizav, bez energije, loše sam spavao. Napravio sam neke prilagodbe i sada zapravo jurim u McDonald's", napisao je Olly uz fotografije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...