JASNO KAO DAN: "Svakom novom posebnom sjednicom ruši se ugled NSRS-a"

„Jučerašnja dešavanja na posebnoj sjednici su dokaz da svakom novom posebnom sjednicom rušimo instituciju Narodne skupštine RS-a i njen ugled u javnosti“, istakao je Davor Šešić, poslanik SDS-a u NSRS-u

  • Politika

  • 27. Feb. 2020  27. Feb. 2020

  • 0

„To je apsurd, jer bi u ovakvim slučajevima Narodna skupština RS trebala pokazati snagu i svoj dignitet, ali skupštinsko rukovodstvo i skupštinska većina rade sve da bi obezvrijedili institucije RS-a“, kazao je Šešić, piše BN TV:

On je kazao da skupštinsko rukovodstvo svakodnevno pokazuje da nije nezavisno u rukovođenju Narodnom skupštinom već da je samo alat u rukama aktuelne politike.

„Juče je obezvrijeđen je i vitalni nacionalni interes, koji je ovaj put potegnut da bi se jednoj osobi zabranio ulazak u BiH na dva dana. Da je građanima jasno da se radi o politikanstvu i skretanju pažnje sa stanja u RS-u pokazuje sve veći broj onih koji odlaze ili pokušavaju otići iz RS-a, a neprikladna ponašanja čelnih ljudi RS-a poput onih od sinoć dodatno motivišu taj odlazak“, istakao je Šešić. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...