VASKOVIĆ UPUTIO OTVORENO PISMO LUKAČU: „Bilo bi dobro kada bi bar jednom, prilikom javnih nastupa, ponio sa sobom i glavu, a ne samo Kundak…“

Nakon što je ministar Dragan Lukač na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske spomenuo novinara Slobodana Vaskovića uslijedio je oštar odgovor

  • Mini market

  • 28. Feb. 2020  

  • 0

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

Nasilnik Dragan Lukač ponovo me je pomenuo na sjednici Narodmne skupštine RS, tokom verbalnog obračuna sa Draškom Stanivukovićem. Na Stanivukovićeve tvrdnje kako je, svojevremeno prijetio Dejanu Spasojeviću, da će mu zabiti kramp u glavu, Lukač je ponovio laži da to nije učinio.

"Ovdje nije bilo nikakvog krampa, ni lopata, ni bilo čega što je Vasković pisao, a ti preuzeo da pričaš sad o tome, nakon sedam godina"; rekao je Lukač Stanivukoviću, opisujući njegov napad na Spasojevića.

Tačno je da sam ja pisao o tome kako je Lukač prijetio da će "zabiti kramp u leđa" Spasojeviću, ali je tačno i da je ta prijetnja dokumentovana u Službenoj zabilješci MUP RS, datiranoj 20.08.2013. godine, koju su potpisali policajci Bojan Pepinović i Esad Čavka.

Dijelove te zabilješke objavio sam 10.12.2016. godine, kao i svjedočenje Slavka Spasojevića, Dejanovog oca, koji je potvrdio Lukačeve morbidne prijetnje njegovom sinu, ističući da je rekao kako će mu "zabiti kramp u glavu".

U pomenutoj Službenoj zabilješci navedeno je i da postoje još dva svjedoka jezivih Lukačevih prijetnji, koji su naveli da je neobrazovani, primitivni nasilnik pretukao Spasojevića pred njegovom maloljetnom sestrom. To više nego dovoljno govori o mentalnom sklopu Lukača, koji nasilje vrši pred malojetnicima, djecom i ne preza da, nakon takvih morbidnih akata, laže bez trunke obraza.

Uz to, u zabilješci je navedeno da je Lukač tukao Spasojevića dok je ležao na zemlji, a to su potvrdili svjedoci.

Lukač je nasilnik, sperman na svako zlo, a potpisniku ovih redova prijetio je u nekoliko navrata  i to pred svjedocima; Uz to, Lukač je patološki lažov, jer je "zaboravio" reći da je zbog njega promijenjen Zakon i da je predmet, koji se odnosio na njegov fizički napad na Spasojevića, nezakonito proglašen zastarjelim.   

Osnovni sud u Banjaluci odbacio je optužnice protiv Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS i Dejana Spasojevića, koji je, takođe, bio optužen, zbog apsolutne zastare 30.08.2017. godine.

Suđenje je objedinjeno pa se Lukač pojavio kao optuženi, njegova supruga kao oštećena, a Spasojević i kao optuženi i oštećeni. 

Glavna rasprava je tri puta odgađana na prijedlog ministra Lukača, od aprila do 30.08.2017. godine; Očito je da su Lukač i njegiov tim iskoristili, zloupotrijebili, novi Zakon, koji je stupio na snagu 17.08.2017., na osnovu čega je Osnovni sud odbacio optužnice zbog apsolutne zastare. To nije mogao niti smio da učini, jer je Lukaču suđenje počelo po zakonu koji je vrijedio do donošenja novog i po tom Zakonu moralo se i presuditi; Ali, već je oopštepoznato da je pravosuđe njegova alatka - Kramp koji zabija u glavu svakom ko pokušava da se suprotstavi brutalnom Režimu i satiranju građana, koje sprovodi upravo Lukač.

I ovi podaci svjedoče o tome da je Lukač najobičniji lažov i da je spreman na svaku zloupotrebu da bi odbranio svoje nasilničke postupke.

Takođe je spreman i da potpisnika ovih redova fizilčki eliminiše, jer je poodavno već izjavio kako je formirana "Grupa za obračun sa Vaskovićem"; Takođe je 7. juna 2016. godine, prema svjedočenjima prisutnih, izjavio i sledeće:"Slobodana Vaskovića ću riješiti kada više ne budem ministar".

Niko od prisutnih, a poznata su mi imena svih i imam stenogram tog razgovora, nije reagovao na Lukačeve prijetnje, a Mirna MIljanović, nasilna načelnica za odnose sa javnošću MUP RS, zahtijevala je od svih da ni slučajno ne izađu u javnost u vezi sa ubilačkim namjerama surovog ministra. 

U vezi sa Lukačevim prijetnjama da će me "riještiti", postavio sam pitanje Miljanovićki, ali već tri godine čekam odgovore na njih; Odnosno, MIljanovićeva ne odgovara, već, jasno je, čeka da Lukač ispuni obećano i, valjda, me likvidira.

Na ovom mjestu i pitanje da li Lukač stoji iza brojnih prijetnji koje mi svakodnevno stižu, ali se na njih ne obazirem; Ipak, evo jedne u kojoj se poklonici Lukačevih krvavih igara ne mogu odlučiti da li će me kamenovati ili, pak, likvidirati metkom. 

Nije naveden kalibar, što je baš čudno, ako se zna da je Lukač jako precizan. Bar kada je ručni rad Krampom u pitanju.

Nasilnik koji udara narodnog poslanika Stanivukovića u Narodnoj skupštini, prebija narod na ulici, stavlja van zakona sve one koji mu se ne dopadaju, zataškava javno ubistvo Davida Dragičevića, štiti kriminalce i zločince..., spreman je da ponovo dejstvuje. Ubilački, Krampom, kamenom, metkom, čim stigne... I da onda poput kakve pusy laže, izmišlja, manipuliše, obmanjuje...; Uostalom, saopštenja takozvanog MUP RS, kao i akcije te bivše institucije, odavno predstavljaju jeftini PR zločinačke organizacije, a ne dokaz o djelovanju "organa".

Pitanje je trenutka samo kada će divljak Lukač ponovo nasrnuti i počiniti novo zlo. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...