ŠUTI, BOLAN, EROTIKA: Slavna glumica se skinula do kraja, nije za one sa slabim srcem…

Na svom Instagramu ima 1,5 miliona pratitelja, a njezinu nagu fotografiju lajkalo je više od 135.000 fanova

  • Sex i grad

  • 02. Mar. 2020  

  • 0

Venezuelanska glumica koja ima hrvatske korijene Gabriela Spanic (46) svojom je objavom na Instagramu izazvala uzdahe brojih pratitelja.

Zvijezda meksičkih telenovela na fotografiji pozira potpuno gola u prirodi. Grudi je prekrila lijevom rukom, a na sebi ima samo ogrlicu od šarenih perli.

“Volim biti potpuno odjevena ili, ako ne, potpuno gola. Ne volim ništa na pola. Razlog je bila Marilyn Monroe“, napisala je uz objavu te istaknula kako je to jedna od fotografija koju je snimila za kalendar 2019. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...