STENOGRAM JE TEMA BROJ JEDAN U RS-u: Cvijanović se boji komentarisati

Predsjednica RS-a Željka Cvijanović smatra da je važnije da se u BiH ojača povjerenje i da zemlja bude uvedena u redovne pravne tokove, kako bi bila društvo pravne sigurnosti za sve građane Srpske i Federacije BiH, nego bilo šta drugo što služi dnevno-političkoj svrsi.

  • Mini market

  • 02. Mar. 2020  

  • 0

Cvijanovićeva je na pitanje da prokomentariše objavljivljanje stenograma sa sastanka ambasadora Kvinte i članova Predsjedništva BiH rekla da "u ovoj zemlji ne vrijedi baš puno toga komentarisati".

"Ima mnogo stvari koje ne zaslužuju nikakav komentar, ali postojale su različite spekulacije šta se dešavalo na sastanku. Kao što se vidi, kako kome odgovara, tako se i ukazuje i referira na taj stenogram", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci.

Predsjednica Srpske naglasila je da su u BiH politički procesi toliko postali teški i opterećujući za međusobne odnose da su na kraju potrebni i stenogrami za bavljenje određenim stvarima.

(Nezavisne novine / SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...