ONA MUŠKARCIMA NIKAKO NE DA MIRA: Lidija Bačić je pokazala skoro sve, svi izbezumljeni od prizora njenih bujnih grudi

Lidija na fotografiji pozira odjevena u srebrni svjetlucavi sako s dubokim dekolteom koji je istaknuo njezino bujno poprsje.

  • Estrada

  • 02. Mar. 2020  02. Mar. 2020

  • 0

Pjevačica Lidija Bačić svoje pratitelje na Instagramu odlučila je počastiti s još jednom objavom u nizu koja njezine zamamne obline pokazuje u punom sjaju.

alt

Pjevačica Lidija Bačić svoje pratitelje na Instagramu odlučila je počastiti s još jednom objavom u nizu koja njezine zamamne obline pokazuje u punom sjaju.

Vrckava Splićanka na fotografiji pozira odjevena u srebrni svjetlucavi sako s dubokim dekolteom koji je istaknuo njezino bujno poprsje. Lidija je minijaturnu oblekicu u struku stegnula širokim remenom, a bujnu valovitu tamno-plavu kosu pustila je da joj ležerno pada niz desno rame.

Volim svjetlucave stvari”, napisala je uz objavu.

Fanovi su Lidiji poručili kako je njima ona najljepša na svijetu.

“Wow predivna”, “Savršenstvo si bez mane”, “Ostao sam bez teksta”, “Svjetski, a naše”, “Ljepotica”, “Volim te”, “Prelijepa i prezgodna si”, “Najbolja slika ikad”, “Zgodnica”, “Bomba”, “Mi volimo tebe jer si najljepša na svijetu!” komentirali su.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...