BEVANDA PRIJAVIO HAKIRANJE STRANICE MINISTARSTVA: Evo kakve su brutalne poruke hakeri objavili (FOTO)

Ministar financija i trezora Bosne i Hercegovine Vjekoslav Bevanda prijavio je jutros Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) i Obavještajno sigurnosnoj agenciji (OSA) da je hakirana stranica tog ministarstva na kojoj su objavljeni neprimjereni i uvredljivi sadržaji uz potpise i fotografije albanskih ekstremista.

  • Vijesti

  • 03. Mar. 2020  03. Mar. 2020

  • 0

S obzirom na to da se na web stranici vrijeđaju druge države, njihovi predstavnici i narodi uz prijeteće i uvredljive nacionalističke poruke, ministar financija i trezora BiH zatražio je hitnu istragu o tom neprijatnom slučaju, a obavještena je i kompanija koja održava server i web stranicu Ministarstva financija i trezora BiH, saopćeno je iz tog ministarstva.

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...