ŠOK ZA TALIJANSKOG VELIKANA: Zvonimir Boban odlazi iz "Milana", za njim idu i najveće zvijezde, među njima i ZLATAN IBRAHIMOVIĆ...

Taman kad je sve počelo izgledati bolje za navijače Milana, klub je potresao veliki skandal

  • Sport

  • 06. Mar. 2020  

  • 0

Glavni direktor kluba Ivan Gazidis je dao otkaz Zvonimiru Bobanu s kojim će do kraja sezone otići i Paolo Maldini i Federica Massara, a vrlo vjerovatno se mijenja i trener. Ova čistka u klubu možda na prvu i ne djeluje tako opasnom, ali za Bobanom i društvom mogao bi krenuti i cijeli ešalon igrača predvođenih upravo Zlatanom Ibrahimovićem.

Calciomercato piše kako bi klub mogle napustiti brojne zvijezde među kojima su i dvije najveće, mladi vratar Gianluigi Donnarumma i legendarni Zlatan Ibrahimović. Stvar je jasna, obojica su pod slavim agentom Minom Raiolom kojeg je novonastala situacija u klubu zabrinula pa je spreman svoje klijente povući iz Milana.

Raiola nije uvjeren da Gazidis može uspješno voditi klub i razmišlja o tome da svoje klijente pošalje u neke druge sredine. Milan će se s Raiolom navodno naći u aprilu ove godine kako bi najprije razgovarali o Donnaruminom novom ugovoru koji važi do 2021. godine, a onda i o Ibrahimovićevom novom ugovoru.

Ako i uspiju ugasiti požar nastao s Raioline strane, čeka ih velika borba za zadržavanje drugih igrača. Kapetan Alessio Romagnoli i Giacomo Bonaventura su također nezadovoljni, a Romagnoli već ima ponude Atletico Madrida i Barcelone pa je jednom nogom već van kluba. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...