MODNI KREATOR PONOVO PRIVEDEN: Omamio mladića iz Crne Gore, pa mu tražio da skine pidžamu

Još mu se sudi za seksualno uznemiravanje maloljetnika

  • Regija

  • 07. Mar. 2020  

  • 1

Poznati modni kreator Darko Kostić, kom se još sudi za seksualno uznemiravanje maloljetnika, ponovo je priveden! On je rano jutros uhapšen sa B. Z. (25) iz Podgorice zbog incidenta koji se dogodio nešto prije 5 sati u ulici Knjeginje Ljubice u Beogradu.

Kako Blic nezvanično saznaje B. Z. se tokom protekle noći našao u svom stanu sa poznatim kreatorom Darkom Kostićem, kojeg je upoznao preko jedne društvene mreže. B. Z. je ispričao da je Kostić sa sobom doneo flašu koka-kole i da su popili po čašu, nakon čega se nije osećao dobro i počeo je da gubi svest.

Tada ga je, prema izjavi B. Z., Kostić udario otvorenom šakom u glavu i zatražio mu da skine pidžamu.

B. Z. je prijavio slučaj policiji, koja je tokom pregleda odeće pronašla PVC kesicu u kojoj se našla praškasta materija za koju se pretpostavlja da je opojna droga "spid".

U stanu u kom se dogodio incident, pronađene su i tablete "Dijazepama".

Protiv Darka Kostića je podneta krivična prijava.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...