URNEBESNO, IZ TURSKE: Nogometaš na papiru dobio upute od trenera, pogledajte gdje je papirić završio… (VIDEO)

Turski Trabzonspor je jučer gostovao kod Gaziantepa u utakmici 25. kola turske Super Lige i remizirao 1:1, no svi još uvijek pričaju o potezu dana

  • Šareni svijet

  • 08. Mar. 2020  

  • 0

Naime, trener Trabzonspora je htio da njegova ekipa osvoji sva tri boda kod devetoplasirane momčadi Turske pa je usred utakmica na teren poslao papir s uputama o tome kako bi do toga trebali doći.

Papir je stigao do Badoua Ndiayea, Trabzonsporova veznjaka, a on je nakon čitanja odlučio da je najsigurniji način na koji može spriječiti protivničke igrače da i oni saznaju plan njegove momčadi da pojede papir.

Pogledajte što je učinio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...