"BIO JE SA NAJLJEPŠOM ŽENOM": Ovo malo ko zna! Zdravko Čolić podijelio anegdotu iz noćnog bara!

Legendarni pjevač prepričao je događaj iz mladosti.

  • Estrada

  • 08. Mar. 2020  08. Mar. 2020

  • 0

Zdravko Čolić Čola jedna je od najpopularnijih regionalnih zvijezda. Njegove hitove znaju svi, od najmlađih do onih najstarijih, a u emisiji "Žikina šarenica" prepričao je jednu anegdotu iz noćnog bara u kojoj je glavni akter bio upravo voditelj emisije Živorad Žika Nikolić.

- To je bilo u podrumu Mali Pariz, to se i danas prepričava. I pojavljuje se Žika. Sa najljepšom ženom u Vrnjačkoj banji pojavljuje se Žika. Kad su se otvorila ta vrata podruma gdje je bio taj noćni bar, Žika je samo značajno pogledao ka nama, snimio cijelu ekipu, a mi svi vičemo "Žikooo" pošto je imao pored sebe jednu predivnu djevojku. - otkrio je Zdravko Čolić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...