"NEKA NAS IZBACE, MI NE IDEMO TAMO...": Žestoka poruka čelnika španskog kluba uoči gostovanja u Evropskoj ligi...

Za četvrtak je planiran prvi meč osmine finala Europa lige između Intera i Getafea, ali je taj susret pod velikim znakom pitanja jer je upitan dolazak gostujućeg tima

  • Sport

  • 11. Mar. 2020  

  • 0

Predsjednik kluba iz pregrađa Madrida, Angel Torres, je jasno poručio da Getafe neće putovati u Milano makar i bio izbačen iz takmičenja.

"Tražili smo alternativu. Ne želimo da idemo tamo gdje je žarište koronavirusa, nema potrebe. Tražili smo i pomoć od Nogometnog saveza Španije da se utakmica odgodi", kazao je Torres.

 

"Ako treba da izgubimo meč, izgubit ćemo. Neću biti taj koji će preuzimati rizik. Ako mora da bude tako neka bude. UEFA nam je rekla da tražimo posebnu dozvolu od vlade, neću to uraditi, držat ću se zakona u svojoj zemlji", rekao je on.

Upitan je još jedan špansko-talijanski duel u Europa ligi. Riječ je o duelu između Seville i Rome s obzirom da su zabranjeni letovi između ove dvije zemlje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...