SLAVNA MANEKENKA OBJAVILA PANIČAN VIDEO: Javila se iz kreveta i pratiocima prenijela zabrinjavajuće informacije

Manekenka Heidi Klum izjavila je da sumnja da je zaražena virusom korona, dodajući da je bezuspješno pokušavala da se testira kod dva ljekara.

  • Sex i grad

  • 13. Mar. 2020  

  • 0

Ona u video-snimku objavljenom na Instagramu kaže da se razboljela na snimanju emisije "Ja imam talenat" u kojoj je jedan od članova žirija.

Ona dodaje i da je željela da se testira i da je i bezuspješno kontaktirala dva doktora.

Javila se iz kreveta i objasnila pratiocima zašto se neće pojaviti na snimanju sljedeće epizode pomenute emisije.

Rekla je i da je sve počelo osjećajem obične prehlade, prenosi "Blic".

"Osjećala sam se kao da imam temperaturu, bilo mi je hladno i curio mi je nos. Ostala sam kod kuće da ne zarazim druge ljude. Vodite računa i ostanite kod kuće ako se ne osjećate dobro", priznala je manekenka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...