MIŠO KOVAČ: "Neću da pjevam u Bosni..."

Čini se da je Kovaču i memorija pomalo „olabavila“ jer kada je rekao neće u Bosni pjevati zasigurno je zaboravio da je već gostovao u Sarajevu u hotelu Italija.

  • Estrada

  • 14. Mar. 2020  

  • 3

Zdravstveno stanje Miše Kovača i dalje je na „leru“. Nedavno je posjetio grob sina Edija i pun ponosa kazao da je njegov sin odlikovan sa tri ordena, a da on od svih predsjednika koje pamti izdvaja Franju Tuđmana.

 

Ja ne pjevam ni u Bosni, Makedoniji a ni u Sloveniji! U Srbiju pogotovo nikad ne bih! Nigdje, osim u Hrvatskoj… tu samo pjevam” – govori on.

A malo prije njegov menadžment ugovorio je dvoranu Tivoli u Sloveniji koja je rasprodana. A on je rekao da ne ide! Ova velika bivša jugoslovenska zvijezda zbog viroze je otkazao i sportsku dvoranu u Pazinu. Karte još kažu vrijede, a koncert je organizovao disko klub „Kukuriku“.

Na koncertu su se, pored iscrpljenog Miše Kovača, trebali pojaviti njegova kćerka Ivana, Mauro Staraj i La Banda.

Čini se da je Kovaču i memorija pomalo „olabavila“ jer kada je rekao neće u Bosni pjevati zasigurno je zaboravio da je već gostovao u Sarajevu u hotelu Italija.

Tom prilikom je gitarista iz njegovog pratećeg benda pjevao umjesto njega, a on samo otvarao usta. Mišo Kovač bi bio pošten prema svojim fanovima diljem regiona da jednostavno kaže „ja više ne mogu“ umjesto toga „ja neću“!

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...