SVE JE BILA LAŽ I PREVARA, GOLE ŽENE I ZLOGLASNI NARKO BOSS SU BILI SAMO MAMAC: Nipošto ne kupujte ove pametne telefone, evo o kakvom se triku radi… (VIDEO)

Youtuber Marques Brownlee razotkrio je pozadinu priče s preklopnim mobitelima koje navodno proizvodi brat pokojnog narko bossa Pabla Escobara

  • HiTec

  • 16. Mar. 2020  

  • 0

Roberto De Jesus Escobar Gaviria, brat daleko poznatijeg i odavno pokojnog kolumbijskog narko bossa Pabla Escobara, našao se posljednjih mjeseci u brojnim tehnološkim medijima kao "autor" savitljivog mobitela nevjerojatnih specifikacija i još nevjerojatnije niske cijene. No, malo detaljnija analiza pokazala je kako je njegov prvi savitljivi telefon zapravo bio Royole Flexpai, a drugi Samsung Galaxy Fold – samo u malo drugačijem pakiranju.

Prvi Escobar Fold po cijeni od 350 dolara nikada mu nije isporučen, dok je drugi, cijene 400 dolara, ipak dobio i potvrdio da se radi o Samsungovom uređaju – samo sa zlatnim naljepnicama preko originalnog samsungovog mobitela! Marquesa je to vrlo jedostavno dokazao - zgulio je s nožem naljepnice ispod kojih je izronio logotip - Samsunga!

Kako se Escobaru i njegovoj ekipi isplati za 400 dolara prodavati preuređeni Samsungov Galaxy Fold koji u prodaji košta gotovo šesterostruko više? Odgovor je jednostavan: gotovo nitko, osim nekoliko istaknutih recenzenata, naručeni i plaćeni mobitel nije dobio.

Cijeli projekt je vrlo vjerojatno tek malo ambicioznije osmišljena "navlakuša" i prijevara, koju je orkestrirao jedan sumnjivi marketinški stručnjak. U cijelu priču je, očito, ušao kako bi preko imena vremešnog Escobara izvukao koji peso ili dolar, uz ulaganje u "marketinšku kampanju". Čudno je da se uopće odlučio poslati jedan mobitel MKBHD-u. Možda se nadao kako on neće "otkriti" da se radi o originalnom Samsungu i biti prezadovoljan kako je za malo novca dobio kvalitetan mobitel?

Web stranica kompanije Escobar Inc i dalje postoji i prima narudžbe za Escobar Fold 2. Kupovinu na njoj vam ne bismo preporučili...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...