ČEKA SE SAMO DA PROĐE PANDEMIJA: Juventus dovodi zamjenu za Miralema Pjanića, našeg veznjaka mijenja poznato ime, vole ga i u Bijeljini…

Gazzetta dello Sport donijela je informaciju kako je klub iz Torina spreman prodati bh. veznjaka, a već se zna i ko bi ga mogao zamijeniti u klubu

  • Sport

  • 16. Mar. 2020  

  • 0

Iako se spominje mladi Sandro Tonali iz Brescije, u Torinu bi mogao završiti i reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić, koji je na izlaznim vratim Barcalone.

Mundo Deportivo tvrdi da će Juve pokušati da angažira 32-godišnjeg nogometaša, a ponuda će, navodno, iznositi 20 miliona eura.

Rakitić međutim ne pokazuje preveliku želju za odlaskom iz katalonskog kluba. Međutim, Juventus se ne odbija i sasvim sigurno bi do dogovora moglo doći.

Ivan Rakitić je već šest godina član Barcelone za koju je odigrao 299 utakmica i postigao je 35 golova.

Podsjetimo, Rakitić je omiljen i u Bosni i Hercegovini, a posebno među navijačima „Radnika“ iz Bijeljine, nakon što je donirao novi semafor tom klubu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...