TEREZA KESOVIJA IZNENADILA DANIELU TRBOVIĆ: "Tjerali su me da na ulici prosim po deset kuna…“ (VIDEO)

Čuvena hrvatska pjevačica Tereza Kesovija gostovala je u zabavnom talk showu 5.com kod Daniele Trbović, a HRT je snimku emisije objavio i na YouTubeu

  • Show

  • 16. Mar. 2020  

  • 0

Voditeljica je zatim gledatelje podsjetila na Terezino gostovanje u emisiji Roberta Knjaza tokom koje je morala nositi irokezu, ali i žicati na ulici. "Ja sam morala i krast. Rekli su mi da moram krast žvake i limenku piva", rekla je pjevačica te otkrila kako je prosila po 10 i 20 kuna na ulici, ali i da su joj neki dali 50, iako su je čudno gledali.

Tereza je podijelila priču o svojim počecima iz glazbene škole kad joj je profesor rekao da joj flauta koju je tad učila svirati ne valja. Ona je to rekla roditeljima, a njezin otac odlučio je prodati prasca i kupiti joj novu flautu. "Tako je prasac dao život za moju flautu", otkrila je legendarna 81-godišnja pjevačica.

Tereza je podijelila još jednu priču iz svoje bogate karijere, kad je igrom slučaja trebala dublirati slavnoj glumici Ann-Margret. Otkrila je kako se to dogodilo u luksuznom hotelu u Bejrutu gdje filmska ekipa nije uspijevala snimiti scenu u kojoj Margret skače u bazen. Redatelj joj je u jednom trenu prišao i pitao je hoće li ona skočiti, no odbila je, a on je odjurio bijesan. "I tako mi je propala holivudska karijera", našalila se Tereza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...