IZ PAKLA MILANA OGLASIO SE ASMIR BEGOVIĆ: „Ljudi, niste ni svjesni šta je ovo…“

Sa gotovo 25.000 zaraženih i 1.809 smrtnih slučajeva Italija je nakon Kine zemlja koja je najviše pogođena koronavirusom

  • Šareni svijet

  • 16. Mar. 2020  

  • 1

Talijansko nogometno prvenstvo je prekinuto i vjerovatno neće biti nastavljeno do maja, a nogometaši vrijeme provode u kućama s obiteljima.

"Sve je zaustavljeno, ulice su puste i jedino što je otvoreno su trgovine hranom. Odete kupiti nešto hrane i odmah se vratite kući. Ovo je ludo", rekao je za Daily Mirror Asmir Begović, vratar Milana.

"Ovo je veliki grad, a meni sve izgleda poput filma. Svugdje oko mene kao da su filmske scene. Nikad nisam vidio nešto slično. Nisam siguran razumiju li ljudi koliko je ovdje loša situacija. Italija je jako pogođena. Ne znam koji je razlog zašto se ovo ovako smrtonosno širi Italijom, ali je uznemirujuće. Toliko mrtvih i zaraženih..."

"Gledate druge klubove, vidite zaražene igrače... Noćna mora. Možemo se samo nadati da će sve ovo proći. Sve se tako brzo odigralo - prvo smo normalno igrali pa bez publike, a onda je sve otkazano. Sada samo možemo čekati povratak utakmicama. Ne treniramo. Pričalo se da ćemo na treninge 23. marta, ali ne vjerujem. Čudno je bez treninga“, kazao je Begović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...