KORISNICIMA WHATSAPPA STIŽE VELIKO IZNENAĐENJE: Uskoro će svi moći koristiti ovu opciju, ali neće baš svi biti oduševljeni....

WhatsApp je spomenutu opciju najprije nazvao „Disappering Messages“, da bi joj naziv kasnije promijenio u "Delete messages"

  • HiTec

  • 17. Mar. 2020  

  • 0

WhatsApp već neko vrijeme radi na implementaciji samouništavajućih poruka

No, čini se kako će samouništavajue poruke na kraju moći koristi svi – i oni koji tipkaju u grupama, i oni koji radije tipkaju jedan na jedan. WhatsApp je spomenutu opciju najprije nazvao „Disappering Messages“, da bi joj naziv kasnije promijenio u "Delete messages".

alt

Internetska stranica WABetaInfo ovog je puta otkrila kako je WhatsApp ponovno počeo testirati samouništavajuće poruke za pojedinačne chatove s novim betama – 2.20.83 i 2.20.84. Nažalost, iste još nisu dostupne svim korisnicima beta verzije aplikacije, već samo pojedinim korisnicima kojima je WhatsApp to dozvolio, odnosno omogućio.

Što se vremena tiče, WhatsApp i dalje nudi određivanje vremena za brisanje poruke od 1 sata, dana, tjedna, mjeseca do čak jedne godine. No, vjerujemo da bi mnogima puno zanimljivija opcija bila – brisanje odmah po čitanju poruke. Ista za sada čini se nije u planu.

Kada se pošalje poruka s rokom trajanja pored vremena primitka pojavi se ikona sata čime se sugovorniku daje do znanja kako će ista s vremenom nestati.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...