SLAVNI GLUMAC OTKRIO SVE: Potvrđen mu je koronavirus, a uopće nije imao nikakve simptome, evo kako je sve otkrio…

"Sad je vrijeme za solidarnost i da mislimo jedni na druge. Ovo je stvarno", dodao je glumac i rekao da će nastaviti izvještavati o svome stanju.

  • Show

  • 17. Mar. 2020  

  • 0

Britanski glumac Idris Elba zaražen je koronavirusom, otkrio je to na društvenim mrežama, rekavši da je pozitivan. Dodao je da se osjeća dobro i da trenutačno nema simptome, no da je izoliran otkako je otkrio da je bio izložen virusu."Jutros sam dobio rezultate testiranja na koronavirus i pokazalo se da sam zaražen.

Nisam imao simptome, testirao sam se jer sam bio u kontaktu s nekim tko je saznao da je zaražen. Čim sam saznao da je zaražen, odmah sam se povukao u samoizolaciju i napravio testove, a danas su stigli rezultat. To je ozbiljno, sad je dobro vrijeme da se udaljite od ljudi, perete ruke... Postoje ljudi koji su zaraženi, a nemaju nikakve simptome. Zato je sad vrijeme da budete jako oprezni", rekao je Elba u videu putem kojeg je obratio javnosti.

Veliku podršku, priznao je, prima od kolega i obitelji, napomenuo je, rekavši da je bitno otvoreno priznati ako ste zaraženi. "Ako vam je loše, poduzmite nešto, jako je važno. Živimo u podijeljenom svijetu, svi to osjećamo. No, sad je vrijeme za solidarnost i da mislimo jedni na druge. Ovo je stvarno", dodao je glumac i rekao da će nastaviti izvještavati o svome stanju. Zaključio je rekavši da se osjeća dobro i da ne treba dizati paniku, već biti pragmatičan. Njegova supruga Sabrina nema simptome bolesti te još nije testirana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...