MINISTAR ZDRAVSTVA HRVATSKE POTVRDIO: Jutros 9 novih slučajeva oboljelih od koronavirusa, ali konačno stižu dobre vijesti…

Ministar Vili Beroš je izvijestio i da su ozdravile četiri osobe. Do sada je na koronavirus testirano preko 800 ljudi, a 8464 hrvatska građana su pod nadzorom.

  • Regija

  • 17. Mar. 2020  

  • 0

U Hrvatskoj je porastao broj oboljelih od korona virusa. Ministar zdravstva Vili Beroš jutros je potvrdio kako je potvrđeno devet novih slučajeva pa je tako broj zaraženih u Hrvatskoj sada ukupno 65.

Jedan od novozaraženih je iz Rijeke, jedan iz Karlovca, a pet je iz Zagreba, među kojima je i liječnik KBC-a Zagreb, koji se vratio iz inozemstva. On je smješten na zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".

Ministar Beroš je izvijestio i da su ozdravile četiri osobe. Do sada je na koronavirus testirano preko 800 ljudi, a 8464 hrvatska građana su pod nadzorom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...