ZGODNA TALIJANSKA NOVINARKA RASTUŽILA NACIJU: Pozitivna je na koronavirus, zarazio ju je Pjanićev suigrač iz Juventusa...

Poznata TV novinarka putem svog Instagrama objavila je da je nakon testiranja doznala kako je i ona zaražena virusom COVID-19

  • Sex i grad

  • 17. Mar. 2020  

  • 0

Daniele Rugani brzo je reagirao kad je otkrio prve simptome koronavirusa, no ipak nedovoljno brzo za njegovu poznatu djevojku, Michelu Persico.

"Bila sam jako uplašena kada sam čula da je Daniele pozitivan na virus, ali u međuvremenu smo svi puno bolje upoznati sa ovo  pandemijom pa sada, kada znam da sam i ja zaražena, puno manje brinem", rekla je djevojka nogometaša Juventusa, te je dodala:

 

"Daniele ima blagu temperaturu, a ja sam zaražena, ali i asimptomatična. Osjećam se dobro. Ovo je još jedan signal za sve. Budite oprezni jer: ne morate imati simptome da biste bili zaraženi, a možete zaraziti mnoge oko sebe!" - upozorava Michela.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...