EKSPLOZIVNA SNIMKA: Amber Heard priznala da je udarala Johnny Deppa i gađala ga posuđem

Daily Mail dokopao se audiosnimke terapije na kojoj glumica i glumac pričaju o svom narušenom odnosu

  • Sex i grad

  • 17. Mar. 2020  17. Mar. 2020

  • 0

Amber Heard tvrdila je na sudu da ju je bivši suprug Johnny Depp fizički zlostavljao tijekom 18-mjesečnog braka.

No, u snimci s bračne terapije iz 2015. do koje je došao Daily Mail glumica je priznala da je i ona udarala tadašnjeg muža.

Zabrinjavajuća epizoda jedan je od brojnih sukoba para tijekom neformalne dvosatne sesije koju je Heard sporazumno snimila mobitelom. Tokom nje Amber je priznala i kako je Deppa gađala tavama, loncima i vazama.

Brak između 56-godišnjeg Deppa i 33-godišnje Heard završio je u maju 2016. nakon svega 15 mjeseci, a glumica ga je optužila da ju je pretukao. Brak je zakonski okončan u januaru 2017., što nije bio slučaj i s njihovim javnim svađama u kojima su izvukli dosta prljavog rublja. Depp je lani optužio Amber da je nacrtala modrice te je tužio za klevetu tražeći od nje 50 miliona dolara.

Amber Heard admits to smashing a door into Johnny Depp's head before 'clocking' him in the jaw in the latest series of explosive audio recordings obtained exclusively by DailyMail.com

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...