BEZ TAKMIČENJA I SIMBOLI ODLAZE: Vrhunske ilustracije klupskih grbova u vijeme koronavirusa (FOTO)

Usljed situacije sa planetarnim širenjem koronavirusa mnogi društveni segmenti trpe, pa tako i sport. Takmičenja u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - fudbalu - odgođena su, a najsvježija informacija jeste da je održavanje Evropskog svjetskog prvenstva odgođeno za narednu godinu.

  • Kultura

  • 17. Mar. 2020  

  • 0

A vjerovatno je još strašnija stvar što je upravo najviše fudbalera, od svih drugih sportaša, zaraženo ovim virusom.

Zbog fudbalske "paralize", kada je ovaj sport u ovim trenucima zaista postao sporedna stvar, pa tako i ostao bez laskavog epiteta "najvažniji", sarajevski grafičar Haris Stambolić napravio je "nova", kreativna loga klubova koji su trebali učestvovati u takmičenjima.

Inspirisan novonstalom situacijom oko virusa i žalom zbog nedostatka sportskih dešavanja, Stambolić je "novim" logotipovima Rome, Manchestera, Valencie i drugih klubova poslao poruku ljubiteljima sporta.

Pogledajte neke od ilustracija:

image/HARIS STAMBOLIĆimage/HARIS STAMBOLIĆimage/HARIS STAMBOLIĆimage/HARIS STAMBOLIĆimage/HARIS STAMBOLIĆ

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...