A I NIJE MOGLO DRUGAČIJE: I najveći bend na svijetu otkazao turneju

Naravno, zbog koronavirusa

  • Show

  • 18. Mar. 2020  18. Mar. 2020

  • 0

Čuveni rok bend “The Rolling Stones” uslijed nemile situacije koja je zahvatila cijelu planetu i proglašenja pandemije korona virusa (COVID 19), otkazao je predstojeću sjevernoameričku turneju koja je trebalo da traje od 8. maja do 9. jula, prenose svjetske agencije.

Turneja je odložena zbog globalne pandemije koronavirusa, zbog koje su već otkazane brojne manifestacije iz svih sfera širom svijeta, a otkazuju se i dalje. “Duboko smo razočarani što smo morali da otkažemo turneju”, obratili su se "Stonesi" fanovima u saopštenju. “Izvinjavamo se svim fanovima koji su se radovali turneji koliko i mi, ali zdravlje i bezbjednost svakoga je sada prioritet. Svi ćemo se zajedno izvući iz ovoga i vidjećemo se vrlo brzo”, poručili su Mick, Keith, Charlie i Ronnie.

Oni su se oglasili putem društvenih mreža, a saopštenje su objavili i na Instagramu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...