ZLATAN RASPLAKAO ITALIJU: "Ovo je za moju voljenu zemlju"

Zlatan Ibrahimović i osobno je višestruko pogođen tragedijom koja je zahvatila Italiju otkako je postala europsko i svjetsko žarište pandemije koronavirusa.

  • Sport

  • 18. Mar. 2020  

  • 0

Vječni nogometni nomad se prije dva i pol mjeseca, na samom kraju karijere, u 38 godini vratio u Italiju, u kojoj je igrajući za tri kluba (Juventus, Inter, Milan) proveo sedam godina i odmah po drugom ukazanju preporodio Rossonere i oduševio navijače koji su ga dočekali kao Boga.

Nažalost, renesansa Milana u režiji Zlatana kratko je bila glavna tema u tom dijelu Italije, jer Lombardiju, a zatim i cijelu zemlju, ubrzo nakon Zlatanovog povratka počeo je razarati koronavirus od kojeg su do sada tamo teško oboljele preko dvije tisuće ljudi, dok su od posljedica virusa preminule njih više od dvije i pol tisuće.

Zato je Zlatan putem Instagrama, na kojem ima gotovo 42 milijuna sljedbenika, u videu poručio:

"Italija mi je uvijek davala toliko puno i u ovom dramatičnom trenutku ja želim vratiti još više državi koju volim. Odlučio sam pokrenuti akciju prikupljanja pomoći i medicinske opreme za bolnice. Situacija je ozbiljna pa pozivam i računam na velikodušnost i solidarnost svih znanih i neznanih, prije svega mojih prijatelja profesionalnih sportaša, neka pomognu koliko god mogu kako bismo zaustavili ovaj virus.

Zajedno možemo pomoći bolnicama, doktorima i medicinskim sestrama, koji svakodnevno nesebično spašavaju naše živote. 

I zapamtite, ako virus ne dođe po Zlatana, Zlatan će doći po virus!"

Zlatanovu akciju pomoći talijanskoj borbi protiv koronavirusa, u kojoj je za dva sata prikupljeno 110 tisuća eura, možete podržati ovdje

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...