"MOŽE POJEDINCE BITI SRAMOTA": Natpis uz kvasac iz dućana u Dalmaciji naljutio ljude

Fotografija iz jedne prodavnice postala je hit na Facebooku nakon što je objavljena na Dnevnoj dozi prosječnog Dalmatinca.

  • Šareni svijet

  • 19. Mar. 2020  

  • 0

"Tako je!" piše uz fotografiju za koju nije jasno gdje je nastala, no izazvala je brojne reakcije zbog natpisa koji stoji uz kvasac i krušne mrvice. "Molim te da kupiš u razumnim količinama. Nisi ti sam živ", piše na natpisu s kojim su se mnogi složili.

Fanovi popularne stranice na kojoj je fotografija dobila gotovo sedam tisuća lajkova u samo sat vremena odmah su se počeli šaliti. "Prijelomna vijest! Pronašla sam svježi kvasac", jedna je od reakcija.

"Svaka čast onome tko se sjetio misliti i na druge", komentirali su drugi. 

"Može pojedince bit sramota, pokupovali su za pet života...", bili su ljutiti neki.

Bilo je i prijedloga kako se nositi s ljudima koji se previše opskrbljuju. "Stavljati na policu po nekoliko paketa...", predlagali su.

Na istoj stranici danas je pažnju privukla i fotografija iz Splita. "Spomenik WC papiru", piše uz nju.

Toaletni papir i dalje je predmet brojnih šala na društvenim mrežama, a neke su čak, poput ove ispod, i kreativne.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...