DRAMATIČAN VIDEO: Automobil u Beogradu zamalo udario majku i djecu

Ugao ulica Vase Čarapića, Smederevskog puta i Save Kovačevića u Grockoj u Beogradu postao je rizičan po pješake koji prelaze Smederevac na uredno obilježenom pješačkom prelazu.

  • Šareni svijet

  • 20. Mar. 2020  20. Mar. 2020

  • 0

U prethodnih dvadesetak godina, zbog povećanog saobraćaja na ovom pješačkom prelazu desilo se bezbroj slučajeva saobraćajnih nesreća, čak i sa smrtnim ishodom, navodi lokalni portal "Žig info".

Naime, vozači na ovom dijelu puta obično voze nepropisnom brzinom te ne uspijevaju da se na vrijeme zaustave kada pješak prelazi ovaj prelaz. Najgore je što u ovim saobraćajnim nesrećama najviše stradaju djeca.

Danas je izbjegnuta jedna nesreća kada je vozač ovog automobila zamalo pokosio, odnosno udario u majku sa troje djece. Na sreću, teža nesreća je izbjegnuta jer je majka sa djecom "za dlaku" izbjegla automobil koji je išao prema njima, ali ih je "promašio" i udario u lokalnu prodavnicu.

Incident se dogodio danas u 13: 25 časova, kada je majka sa troje maloljetne djece iz smjera Grocke zaustavila se kod pješačkog prelaza. U tom momentu iz smjera Beograda naišao je automobil koji je, za sada iz nepoznatih razloga, naglo skrenuo i zamalo pokosio majku sa djecom.

O svemu je obaviještena i policija koja je nešto kasnije izašla na mjesto ovog događaja:

Pogledajte snimak:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...