NEVIĐENI HOROR U SRBIJI: Maloljetnik silovao druga od šest godina

Slučaj jezivog zlostavljanja otkriven je kada se šestogodišnjak u četvrtak požalio majci na bolove u predjelu anusa.

  • Regija

  • 21. Mar. 2020  

  • 0

Policija je uhapsila maloljetnika (15) iz Niša zbog sumnje da je prekjučer silovao svog druga i komšiju od šest godina!

Slučaj jezivog zlostavljanja otkriven je kada se šestogodišnjak u četvrtak požalio majci na bolove u predjelu anusa.

“Dijete je bilo uznemireno i isprepadano. Poslije ubjeđivanja ispričao je majci šta mu je devet godina stariji komšija uradio. Žena je pozvala Hitnu pomoć i dijete je prevezeno u KC, a pregledom je utvrđeno da ima povrede koje bi mogle da nastanu silovanjem. Ljekari su obavijestili policiju i maloljetni silovatelj je uhapšen i saslušan u tužilaštvu” – objašnjava sagovornik Kurira.

Sreo ga na ulici

Prema riječima izvora, stariji dječak je tog dana pozvao mlađeg komšiju, koga je sreo na ulici, na pođe s njim na kolače.

“Pošto se njih dvojica dobro poznaju jer žive u komšiluku, mališan je pošao s drugom, vjerujući da će da odu da kupe slatkiše. Međutim, umjesto na kolače, napasnik je odveo dijete do obližnjeg igrališta” – kaže izvor i dodaje:

Šestogodišnjaku u početku ništa nije bilo čudno, jer se na tom igralištu igraju sva djeca iz tog naselja. Dječaci su se neko vrijeme igrali s drugom djecom, a onda je osumnjičeni nagovorio žrtvu da odu do obližnjeg šumarka. Dječak nije htio da pođe u šumu, a napasnik se tada razbjesnio i postao je vrlo agresivan.

Naš izvor iz istrage kaže da je petnaestogodišnjak išamarao mlađeg komšiju i da ga je više puta udario po glavi i tijelu, piše Kurir.rs.

“Šestogodišnjak se tada prepao, počeo je da plače i pošao je s drugom. Kad su se izdvojili od druge djece, tako da niko ne može da ih vidi, monstrum je gurnuo žrtvu na zemlju, skinuo mu pantalone i donji veš, a zatim skinuo i sebe i obljubio ga” – kaže izvor i dodaje da je osumnjičeni poslije iživljavanja pustio dječaka da ide kući.

Istraumiran

“Dijete je došlo kući. Istraumirano i preplašeno, nije odmah reklo majci šta se desilo. Kako je vrijeme prolazilo, dječak je osjećao sve jače bolove. Na majčino insistiranje da joj kaže šta ga boli, on joj je ispričao strahotu kroz koju je prošao” – kaže izvor i dodaje:

Mališan je dobrog općeg stanja, ali je jako uznemiren, zbog čega će s njim raditi i psiholog. Trebaće mu podrška da prevaziđe traumu koju je preživio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...