KARLEUŠA DEMANTIRALA MEDIJE: 'Duško me nije tukao"

Kako pišu srpski mediji, Jelena je policiji rekla kako već duže vrijeme trpi nasilje, a medicinsku pomoć je odbila. Policija istražuje šta se tačno dogodilo. Međutim, Jelena se oglasila na društvenim mrežama i sve demantirala

  • Estrada

  • 21. Mar. 2020  

  • 0

 

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (41) danas je u 18 sati prijavila svog supruga, nogometaša Duška Tošića (35) za porodično nasilje, piše srpski Blic.

Kako pišu srpski mediji, policiji je rekla kako već duže vrijeme trpi nasilje, a medicinsku pomoć je odbila. Policija istražuje šta se tačno dogodilo.

Međutim, sada se Jelena oglasila na društvenim mrežama i demantirala navode. Napisala je kako je to laž. 

- Policija obilazi našu kuću kako bi provjerila ako Duško krši izolaciju. Nema potrebe da se šire ovakve laži o nasilju. Na žalost mnogih, niko me nikada nije pretukao - napisala je pjevačica i odbranila svog supruga koji inače igra nogomet za kineski klub Guangzhou R&F.

Pjevačica je već ranije izjavila kako je Dušku dala bezbroj šansi i da je prema njemu jako popustljiva. 

- Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo tolerantnije i veće budale - rekla je za magazin Hello!.

Ona tvrdi da postoji ljubav za sva vremena, ali da to nije ona između muškarca i žene.

- To je ljubav majke prema djetetu. Sve drugo je podložno eroziji - kazala je Karleuša.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...