KONCERT, UŽIVO: Severina skupa sa svekrom zapjevala fanovima na Instagramu, ovu pjesmu nisu očekivali…

U videu je s njom zapjevao i njezin svekar Dragan Kojić Keba (59). Izveli su nekoliko hitova

  • Estrada

  • 22. Mar. 2020  22. Mar. 2020

  • 0

Severina s Kebom pjevala za pratitelje: „Ostanite svi doma“ Molim vas nosite maske i rukavice, ne izlazite iz svojih kuća. Imate više vremena za svoje bližnje sada, poručila je pjevačica svojim obožavateljima

Niste ostavljeni, niste sami. Ostanimo doma, napisala je na svom Instagram profilu pjevačica Severina Kojić (47). Svoje je obožavatelje pozvala neka gledaju njezin live na društvenoj mreži kojim je upozorila da svi moramo biti u izolaciji zbog pandemije korona virusa.

U videu je s njom zapjevao i njezin svekar Dragan Kojić Keba (59). Izveli su nekoliko hitova, a za kraj je Seve svima poručila neka se čuvaju i ostanu doma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...