BUJNE GRUDI NA IZVOL`TE: Wanda opet objavila provokativnu fotografiju, fanovi u šoku...

Wanda Nara nastavlja po starom, nastavila je objavljivati provokativne fotografije

  • Sex i grad

  • 22. Mar. 2020  

  • 0

"Sanjajmo da će sve biti kao prije", napisala je Wanda uz provokativnu fotografiju.

Mada je to rijetkost, jer se mnogi ne usude, ovaj put je Wanda dobila poruku jednog vidno izrevoltiranog pratioca koji joj je jasno dao do znanja da to što radi zapravo i nema nekog smisla.

"Da li zato pokazuješ svoje grudi svijetu? Objavi neku ozbiljnu sliku, a ne svoje grudi koje ionako pokazuješ cijelu godinu", napisao je Wandin 'fan'.

 

Nije poznato je li Wanda trenutno u Milanu, na sjeveru Italije, gdje je situacija izmakla kontroli ili je otišla kod supruga Maura Icardija u Pariz. Oboje su u karantini, ali ne otkrivaju trenutnu lokaciju. Prema njenim objavama na Instagramu, reklo bi se da su ipak u Italiji.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...