VODITELJICA ZADRUGE OTKRILA TAJNE ĐOGANIJEVIH: Dušica prvi put progovorila o svađama Anabele i Đoleta, a ovim je ZGROŽENA

Dušica Jakovljević, koja jedno vrijeme nije pričala sa Anabelom Atijas u vrijeme kada je Luna bila u vezi sa oženjenim Slobom Radanovićem, sad je prvi put progovorila o porodici Đogani.

  • Estrada

  • 22. Mar. 2020  22. Mar. 2020

  • 0

"Oni su i ranije bili poznati kao par koji prolaze kroz strašne trenutke, i nikada te sjekire nisu zakopane. Anabela je malo više davala izjave, dok Gagi, čini mi se, manje", počela je Jakovljevićeva da priča o Đoganijevima.

altFOTO: PRINTSCREEN

"Oni su sad suočeni u Zadruci, i najbolji scenario bi bio da se razjasni sve situacije", dodala je i prokomentarisala nasilje koje je Anabela doživljavala tokom braka sa Gagijem.

"Nikada žrtva nasilja ne može da bude kriva, svako ima pravo da se okreni i ode. Tu su djeca rastrazana, staju između roditelja kad se svađaju. Strašno je što se Luna prolazi. Prvi put ću reći svoj stav. Smatram da ni jedno ni drugo ne smiju da to rade,  sve se te svaše održavaju na Lunino zdravlje, i fizičko i mentalno. Ne vjerujem da to rade namjerno, traže sudiju i krivca i traže da stane na nečiju stranu. Ne smiju to da joj rade. Šokirana sam jer krvica vide u Luni, zapravo upiru prst u Lunu", rekla je voditeljica u Vikend Premijeri.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...