MUP KANTONA SARAJEVO U AKCIJI: Tri osobe prekršile zabranu kretanja, izrečene su im novčane kazne…

Iz MUP-a KS apeliraju na građane da se i narednih dana pridržavaju ove mjere i svih uputa i naredbi nadležnih organa i institucija s ciljem prevencije širenja koronavirusa

  • Hronika

  • 23. Mar. 2020  

  • 0

Tri osobe su zatečene da se kreću bez dozvole, odnosno, da krše zabranu kretanja u vremenu između 18 i 5 sati, te su im izdati prekršajni nalozi kojima su policijski službenici izrekli novčane kazne od po 500,00 KM te su udaljeni sa javnog mjesta u svoje domove.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, na području Kantona Sarajevo primijetno je bilo da se poštuje zabrana kretanja, kao i da je pojačano prisustvo policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Iz MUP-a KS apeluju na građane da se i narednih dana pridržavaju ove mjere i svih uputa i naredbi nadležnih organa i institucija s ciljem prevencije širenja koronavirusa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...