ORIGINALNO RJEŠENJE: Pogledajte kako je žena u Beogradu odlučila prošetati psa

Žena iz Beograda izazvala je svojim potezom salve reakcije na internetu

  • Šareni svijet

  • 23. Mar. 2020  23. Mar. 2020

  • 0

Mediji danas prenose snimak starije žene iz Beograda koja je svog ljubimca morala prošetati, ali zbog restrikcija na kretanje to vjerovatno nije mogla. Umjesto da sa psom izađe iz kuće, ona je odlučila iskoristiti duži povodac i jednostavno ga spustiti niz balkon. Nakon što je pas malo vremena proveo vani, povukla ga je za povodac i vratila kući. 

Neki internet korisnici su imali negativne reakcije na snimak i naglašavaju kako je to potencijalno opasan način da prošetate psa. Snimak možete pogledati ispod.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...