ZARAŽENA LEGENDA MILANA PAOLO MALDINI IMA SJAJNE VIJESTI: U roku od sedam dana riješićemo se ovog virusa…

Maldini je prije nekoliko dana bio pozitivan na koronavirus, baš kao i njegov sin Daniele, koji igra u prvom timu Milana

  • Sport

  • 24. Mar. 2020  

  • 0

Maldini se oglasio video porukom iz samoizolacije, svima se zahvalio i najavio brz oporavak.

''Ovim videom želim da se zahvalim svim ljudima koji su preko društvenih medija slali poruke ljubavi i brige za mene i mog sina. Dobro smo, trebalo bi da u roku od sedam dana budemo u prilici da se riješimo ovog virusa'', rekao je Maldini i dodao:

''Želim da se zahvalim i svim doktorima, medicinskim sestrama, zdravstvenim radnicima, civilnoj gardi i organima reda koji se sa ovom opasnošću suočavaju uz neviđeni profesionalizam i veliku odvažnost. Činite nas ponosnima što smo Italijani. Hvala još jednom'', rekao je Maldini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...