HI - TECH U DOBA IZOLACIJE: Donosimo najveći popis besplatnih igrica, aplikacija i zabavnog sadržaja, evo kako filmove možete gledati potpuno besplatno...

Donosimo popis nekih od najzanimljivijih aplikacija s kojima biste si mogli skratiti vrijeme u izolaciji

  • HiTec

  • 24. Mar. 2020  

  • 0

SPORT I MUZIKA

Američka profesionalna košarkaška liga NBA suspendirala je natjecanja, ali je svim ljubiteljima košarke dala na besplatno korištenje svoj NBA League Pass, naplatnu uslugu putem koje se mogu gledati stare utakmice iz ove i prošlih sezona.

Sličan potez ovome povukli su i iz lige američkog nogometa NFL. Njihov NFL Game Pass također je na ograničeno vrijeme besplatan i omogućava gledanje brojnih utakmica iz deset proteklih sezona.

Za slučaj da vam je hobi glazba, besplatno zasvirati možete to učiniti kroz privremeno besplatnu mobilnu Korgovu iOS aplikaciju iKaossilator (inače košta 20 dolara). Aplikacija za stvaranje glazbe Minimoog Model D Synthesizer također je besplatna u iOS inačici.

Zaželite li se fitnessa u vlastitom domu, na raspolaganju su vam brojne aplikacije. Neke od njih privremeno su ukinule naplatu. Izdvajamo Carrot Fit i nekoliko aplikacija kompanije Down Dog koje pokrivaju HIIT vježbe, jogu, i druge slične aktivnosti.

IGRE

Football Manager 2020 moguće je sa Steama preuzeti  i igrati potpuno besplatno, pa ako vam fali nogomet i uzbuđenja koja donosi neizvjesnost utakmica, ovo je rješenje za vas, nažalost samo u narednih tjedan dana.

Call of Duty: Warzone poseban je mod mega hita COD: MW-a, tek izašao i ono što je neobično - potpuno besplatan! Radi se o top produkciji (spremite se za 85 GB downloada), pripremljenoj za razne platforme, nemojte propustiti ovu priliku - link za preuzimanje igre.

FILMOVI I STREEMING

Netflix i Amazon Prime Video i dalje nude po 30 dana probnog razdoblja, a HBO GO besplatno možete gledati 7 dana, kao i inače. Pickbox NOW privremeno je potpuno besplatan.

(SB / Bug)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...