NAGLO PROMIJENILI PLANOVE: LG najavio najbolji mobitel ikada, a umjesto njega stiže pametni telefon iz srednjeg razreda…

Prema poznatim informacijama LG bi krajem ovog mjeseca trebao predstaviti novi telefon iz serije G

  • HiTec

  • 25. Mar. 2020  25. Mar. 2020

  • 0

Novi model stiže pod nazivom G9 i njime će LG pokriti svoju ponudu telefona iz srednjeg razreda. Prošlogodišnji G8 tako je postao zadnji flagship iz serije „G“, a ubuduće će flagship telefoni ovog proizvođača stizati isključivo unutar serije „V“.

LG G9 stoga će imati slabiji čip – Snapdragon 765G.

Telefon će biti opremljen nešto većim ekranom u odnosu na G8. Prema izvoru dijagonala će mu biti između 6,7“ i 6,9“. Isti izvor navodi i kako će telefon imati OLED displej rezolucije 1.080p. Spominje se još i Quad DAC te baterija od 4.000 mAh. Cijena uređaja na svjetskom tržištu trebala bi biti oko 660 eura.

  • Tagovi:

  • lg

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...