JUVENTUS NA STUBU SRAMA: Zbog jedne utakmice rizikovali živote?

Rugani je testiran 8. marta, na dan utakmice protiv Intera, a rezultati su saopćeni tri dana kasnije.

  • Sport

  • 25. Mar. 2020  

  • 0

Michela Persico, djevojka fudbalera Juventusa Danielea Ruganija, tvrdi da je tim iz Torina sakrio da je štoper zaražen koronavirusom.

Rugani je testiran 8. marta, na dan utakmice protiv Intera, a rezultati su saopćeni tri dana kasnije.

Italijanski mediji prenose da je Juventus sakrio tu informaciju kako bi se meč sa Interom odigrao i zbog toga je italijanski reprezentativac ostao na klupi.

Italiju bi mogao da potrese do sada neviđeni skandal, s obzirom da se u italijanskoj štampi navodi da je Juventus sakiro da je Rugani zaražen, kako bi se meč sa Interom odigrao i kako bi "stara dama" bila prva na tabeli u slučaju prekida prvenstva, što bi im donelo novu titulu.

Juventus je 11. marta saopćio da je Rugani pozitivan na koronavirus i da je test urađen tog dana.

Michela Persico tvrdi da je Rugani na dan utakmice u nedjelju, što je i sam zatražio, a da su rezultati stigli tri dana kasnije, u srijedu.

"Vratio se kući sa treninga pošto se nije osećao dobro. Imao je temperaturu i saopćio je timu da će prespavati na drugom mjestu. Sutradan se probudio i osećao bolje, a tim ga je testirao na koronavirus. Znam sigurno da je testiran 8. marta, dok sam se ja testirala 16. marta", rekla je Persico.

Podsjećamo, Rugani je prvi zaraženi fudbaler u Italiji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...